Online kurz pro každého, kdo by si chtěl občas nakreslit nějaké drobné ilustrační náměty. Kurz zvládnou všechny věkové kategorie a můžete zapojit i ty nejmenší, aby si ušpinili s ruce s vámi. Společně prožijete krásné chvíle při nenáročném, ale pěkném tvoření.

Vyjděte sami nebo společně s dětmi na procházku a naučte se hledat inspiraci v rostlinném světě kolem nás. Když k tomu přidáte trochu vodových barev, budete tvořit velmi roztomilé botanické kresby, které mohou zdobit vaše diáře, skicáky nebo přáníčka. V tomto kurzu zkusíme malovat i tím, co máme doma po ruce. Například kávou, kurkumou, čajem a jiným kořením.

Nauč se z jednoduchých skvrn vytvořit milé kresby. Nech se unést hravou náladou, která vašim prvním linkám dodá odvahu a objevujte kouzlo, které se ukrývá uvnitř vás.

V průběhu tohoto kurzu si vytvoříme malý dvanácti stránkový skicák, na který budete mít vždy hezké vzpomínky.

Pokud byste chtěli v jednoduchém kreslení pokračovat a přiblížit se více k vlastní tvorbě, doporučujeme navštívit kurz Dětská ilustrace s radostí a bez obav. V tomto následujícím kurzu se vydáš na dobrodružnou výpravu za svým tvůrčím dítětem. Pomocí hravých technik, které tě určitě budou bavit, si vytvoříš mnoho vlastních dětských ilustrací a přestaneš se vlastní tvorby bát. A kdo ví? Třeba se pak pustíš s námi do kurzu, ve kterém budeme ilustrovat celý příběh.

Pokud tě Hravá ilustace zaujala, těšíme se na Tebe..-))


Nenech si ujít další díl. Zaregistruj se, a až další díl přidáme, budeme tě kontaktovat💕

Budeme odbourávat strach


Naučíme se hledat inspiraci


Budeme hledat kreativní dítě v nás


dě

CENA

Akční nabídka za 480 Kč.

Pohrajeme si s linkou


Linka je mocná čarodějka


Naučíme se dívat kolem sebe